Elim Sende

Okulumuz Türkçe zümresi yönetiminde başlayan projemizde 7. Sınıf öğrencilerimiz çalışma süresince aktif rol aldılar. Bu proje kapsamında ilk olarak “Barış” teması belirlendi. Daha sonra okulumuzun öğrencileri bu temadan yola çıkarak öyküler yazıp yazdıkları her bölümü de resimlediler. Barış temalı öykülerin giriş bölümünü yazan öğrencilerimiz, yazdıkları bu giriş bölümlerini Mersin okulumuzdaki 7. sınıf öğrencilerine gönderdiler. Mersin okulundaki öğrencilerimiz ise arkadaşlarından öyküleri alır almaz bu öykülere birbirinden güzel gelişme bölümleri yazıp yazdıkları bölümleri de resimlediler. Gelişme bölümleri de tamamlanan öyküler tekrar bize gönderildi. Bizler de bu öykülere, bu kez sonuç bölümleri yazıp yazdığımız her bölümü de resimledik. Son olarak ise buram buram hayal gücü ve barış kokan bu öyküleri birleştirerek kitaplaştırdık. Çalışma sonunda ortaya çıkan 250 sayfalık kitabı çalışmada görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize gönderdik. Çalışmalarını ürüne dönüştüren ve ömür boyu onlara hatıra kalacak olan bu kitaba renk katan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.