Bilim Ağacı

Fen Bilimleri eğitimi, öğrencilerin çevreleriyle olan etkileşimini sağlıklı bir şekilde sürdürmelerine, yenilikleri ve değişimleri bilmelerine, bildiklerini uygulayarak daha rahat ve uyumlu bir hayat geçirmelerine katkı sağlamaktadır. Ayrıca öğrencileri " Fen Bilimleri Okur Yazarı" haline getirerek hem çağın getirdiklerine ayak uydurmalarını kolaylaştırmayı hem de kendi ürünleriyle gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Biz de tüm öğrencilerimizle Fen ve Teknoloji dersine ait okulumuzda bir bilim ağacı oluşturduk. Ağacımızın her bir dalına farklı bir bilim adamının ismini verdik.

Dallarımıza öğrencilerimizin Fen ve Teknoloji dersine dair yaptıkları çalışmaları asıyoruz. Anasınıfından ortaokullara kadar tüm öğrencilerimizin çalışmaları bu ağaçta yer alıyor. Bu sayede öğrencilerimiz çok farklı çalışmalarla karşı karşıya geliyor. Bilim ağacımız tam bir bilgi şölenine dönüşüyor.