Barış MANÇO’ya Doğum Günü Hediyelerimiz

Barış MANÇO’nun "Beni öldüğüm gün ile değil, doğduğum gün ile hatırlayın." isteğinden yola çıktık ve bizler de Özel Konya Alp İlkokulu olarak, Görsel Sanatlar dersimizde, 1.sınıflarımız ile Barış MANÇO’nun doğum günü anısına "Barış MANÇO’ya Doğum Günü Hediyelerimiz" adlı projemizi hayata geçirdik. Çalışmamızın oluşum sürecinde öğrencilerimiz, Barış MANÇO’nun beş şarkısını ( Nane Limon Kabuğu, Arkadaşım Eşek, Bugün Bayram, Süper Babaanne, Halil İbrahim Sofrası) dinlediler.

Daha sonra öğrencilerimiz, bu şarkılardan istediği bir şarkının resmini yaptılar. Son olarak ise o minik ellerden çıkan muhteşem eserleri, kitap şekline dönüştürerek öğrencilerimizin ortaya çıkardıkları ürünlerle gurur duymalarını sağladık.