Bana Bir Masal Anlat

Okulumuz Türkçe zümresi yönetiminde başlayan projemizde, 5-A sınıfı öğrencilerimiz çalışma süresince aktif rol aldılar. Proje kapsamında, öğrencilerimiz birbirinden güzel ve özgün masallar yazdılar. Yazılan bu masalların seslendirmelerini ise öğrencilerimizin babaları yaptılar. Velilerimiz yaptıkları masal seslendirmeleri kaydederek bizlere ulaştırdılar. Bizler de son bir dokunuşla tüm ses kayıtlarını tek bir CD’de birleştirerek öğrencilerimizin çalışmalarını ürüne dönüştürdük. Öğrencilerimiz bu süreçte özgün eserler ortaya koymanın yanında babalarıyla keyifli dakikalar geçirdiler. Çalışmaya destek veren Müzik Öğretmeni Sevim UĞURTAY’a, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Alparslan TARAF'a, çalışmada emeği geçen tüm öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.