Uluslararası Kongre Okulumuzun Ev Sahipliğinde Başarıyla Tamamlandı

I. Uluslararası UMAY İnovatif Araştırmalar Kongresi, 28-29 Haziran 2019 tarihlerinde okulumuzun ev sahipliğinde başarıyla tamamlandı. Türkiye’nin seçkin üniversitelerinden akademisyenler, doktora-yüksek lisans öğrencileri ve eğitimcilerin katıldığı kongrenin başkanlığını Prof. Dr. Mustafa Talas yaptı. Kongrede davetli konuşmacılar Prof. Dr. Veysel Bozkurt Teknolojik Dönüşüm, Prof. Dr. Arif Altun İnovatif Simülasyon Uygulamaları konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Prof. Dr. Ahmet İlhan Şen, Prof. Dr. Arif Altun, Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Çetin İnovatif Uygulamalarda İnformal Öğrenme Ortamları; Prof. Dr. Mustafa Talas, Doç. Dr. Elvan Yalçınkaya, Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Çetin Bilgi Çağında Toplumsal Değişim konulu paneller gerçekleştirdiler. Kongre süresince Prof. Dr. Bünyamin Ayhan, Prof. Dr. Aşır Genç, Doç. Dr. Elvan Yalçınkaya, Doç. Dr. Burak Kağan Temiz, Doç. Dr. Meryem Nur Aydede, Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Çetin, Öğretim Görevlisi Ekrem Toprak’ın başkanlık ettiği ve birçok araştırmacının katıldığı oturum ve çalıştaylar gerçekleşti. Okul olarak öğretmenlerimizin de katıldığı uluslarası bir kongreye ev sahipliği yapmanın onur ve mutluluğunu yaşadık. Kongre sonunda katılımcılar belgelerini kongre başkanı ve düzenleme kurulu üyelerinin ellerinden aldılar.