Uluslararası Kongre Okulumuzda Başladı

I. Uluslararası UMAY İnovatif Araştırmalar Kongresi 28 Haziran 2019 Cuma günü okulumuzda başladı. Okulumuzun ev sahipliğinde Prof. Dr. Mustafa Talas’ın başkanlık ettiği, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca’nın katılımıyla gerçekleşen kongrenin açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Aydın Akbaş yaptı. Kongre Başkanı Prof. Dr. Mustafa Talas’ın konuşmasının ardından davetli konuşmacılar Prof. Dr. Veysel Bozkurt Teknolojik Dönüşüm, Prof. Dr. Arif Altun İnovatif Simülasyon Uygulamaları konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Prof. Dr. Ahmet İlhan Şen, Prof. Dr. Arif Altun, Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Çetin’in gerçekleştirdiği İnovatif Uygulamalarda İnformal Öğrenme Ortamları konulu panelin ardından katılımcılar eşzamanlı sözlü sunum ve çalıştaylara katıldılar. Kongrenin ilk günü Prof. Dr. Mustafa Talas, Doç. Dr. Burak Kağan Temiz, Doç. Dr. Meryem Nur Aydede, Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Çetin ve Öğretim Görevlisi Ekrem Toprak’ın başkanlık ettiği poster sunumu, sözlü sunum ve çalıştaylarla tamamlandı. Okul olarak öğretmenlerimizin de katıldığı uluslarası bir kongreye ev sahipliği yapmanın onur ve mutluluğunu yaşadık. Kongrenin ikinci gününde de birbirinden ilgi çekici ve yararlı konuların yer aldığı çalışmalara devam edilecektir.