Ulusal Egemenlik Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 99. yıl dönümünde okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. Programımız, Büyük Önde Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Okul Müdürümüz Sayın Aydın Akbaş'ın açılış konuşmasıyla programa devam edildi. 2. sınıf öğrencilerimizin sergilediği 23 Nisan korosu, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın neşe içinde söylediği şarkılarla izleyenlere coşkulu anlar yaşattı. Koronun ardından 6. Sınıf öğrencilerimizin kendilerinin yazdığı ve hazırladığı günün anlam ve önemini vurgulayan oratoryo gösterisi büyük beğeni topladı. Oratoryonun ardından 3. sınıf kız ve erkek öğrencilerimizin dans gösterileri izleyenleri adeta büyüledi. Ana sınıfı 4 yaş grubu öğrencilerimizin şiir dinletisi ve şarkıları, ardından ana sınıfı 5 yaş grubu öğrencilerimizin dans gösterileri, izleyenlere oldukça neşeli anlar yaşattı. Akabinde tekrar sahneye çıkan 2. sınıf öğrencilerimizin dans gösterisi büyük beğeni ve alkış aldı. 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizle toplu olarak söylenen "Atam" şarkısı coşkuyu zirveye taşıdı. Kutlama sonunda görevli tüm öğrencilerimizin 23 Nisan şarkısıyla programımız sona erdi. Programda görev alan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere ve yoğun katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.