Satrançta Rekor Başarı – 4 Konya Birinciliği, 1 Konya İkinciliği, 2 Konya Üçüncülüğü

29-30 Ekim 2018 tarihlerinde yapılan Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz üstün başarı sergilemiştir. Öğrencilerimizin dört farklı kategoride Konya Birinciliği elde etmesinin yanı sıra, 8 yaş kızlar kategorisinde tüm dereceleri okulumuz öğrencilerinin kazanması büyük bir başarı örneği olmuştur. 4 Konya Birinciliği, 1 Konya İkinciliği, 2 Konya Üçüncülüğü ile okulumuz satrançta Konya’da en başarılı okul olma özelliğini daha da güçlendirmiştir. Türkiye Satranç Federasyonu Konya Satranç İl Temsilciliği – Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen bu anlamlı Cumhuriyet Turnuvasına katılan, centilmence mücadele eden bütün öğrencilerimizi kutluyoruz. Üstün başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. İşte turnuvaya damga vuran öğrencilerimizin dereceleri:

8 yaş genel kategorisinde Aziz ERÇİN Konya Birincisi,

8 yaş kızlar kategorisinde Zehra Aslı ÜNSAL Konya Birincisi,