Satrançta Bir Altın Üç Gümüş Madalya

19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz bir Konya Birinciliği, üç Konya İkinciliği elde etmişlerdir. Turnuva sonucunda öğrencilerimizden Deniz ÖNER 14 yaş kızlar kategorisinde birincilik kupası ve yarım altın, Aziz ERÇİN 8 yaş genel kategorisinde ikincilik kupası ve çeyrek altın, Zehra Aslı ÜNSAL 8 yaş kızlar kategorisinde ikincilik kupası ve çeyrek altın, Ayaz BÜYÜKTERZİ 10 yaş genel kategorisinde ikincilik kupası ve çeyrek altın kazanmışlardır. Türkiye Satranç Federasyonu Konya Satranç İl Temsilciliği – Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü-Kule Site AVM işbirliği ile 17-18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde Kule Site AVM Salonunda yapılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvasında üstün başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Fotoğraf İçin Lütfen Tıklayınız