Satrançta Bir Altın, İki Bronz Madalya

14-15 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan 10-11-12 Yaş Konya Satranç İl Birinciliği Turnuvasında öğrencilerimizden Ayaz BÜYÜKTERZİ 10 yaş genel kategorisinde Konya Birincisi, Elif USLU 11 yaş kızlar kategorisinde Konya Üçüncüsü, Sümeyye Ayşe KESKİN 12 yaş kızlar kategorisinde Konya Üçüncüsü olmuşlardır.

Türkiye Satranç Federasyonu Konya Satranç İl Temsilciliği, Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerimiz Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 18-25 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılma hakkı kazanmışlardır.

Üstün başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.