Satrançta 7 Konya Derecesi

Satranç il birinciliği müsabakalarında 7 öğrencimiz Konya derecesi elde etmiştir. Öğrencilerimizden Zehra Aslı ÜNSAL 8 yaş kızlar kategorisinde Konya Birincisi, aynı yaş kategorisinde Nevra Sare ÇELEBİ Konya ikincisi, Berra GÜL Konya üçüncüsü olmuştur. Böylece aynı kategoride ilk derece okulumuzdan çıkmıştır. Ayrıca 8 yaş genel kategorisinde Aziz ERÇİN Konya ikincisi, 9 yaş genel kategorisinde Ayaz BÜYÜKTERZİ Konya ikincisi, 10 yaş kızlar kategorisinde Elif USLU Konya ikincisi, 10 yaş genel kategorisinde Ege Erdem ÇINAR Konya üçüncüsü olmuştur.
Türkiye Satranç Federasyonu Konya Satranç İl Temsilciliği ve Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 08-09 Aralık 2018 tarihlerinde yapılan 7-8-9-10-11-12 Yaş Konya Satranç İl Birinciliği Turnuvasında üstün başarı gösteren öğrencilerimiz ailelerini ve okulumuzu gururlandırmışlardır. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimiz Türkiye Satranç Federasyonu Başkanlığı tarafından 19-26 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılma hakkı kazanmışlardır. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fotoğraf İçin Lütfen Tıklayınız