Sanat Gecemiz Büyüledi

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu sanat gecesi programımız izleyicilerden ve velilerden büyük bir beğeni topladı. Okul Müdürümüz Aydın AKBAŞ'ın açılış konuşmasıyla başlayan gece, öğrencilerimizin piyano dinletisi ile devam etti. Nostalji gösterisi, gitar ve saz resitalinin ardından Müzik Öğretmenimiz Sevim UĞURTAY'ın şefliğinde gitar orkestrası ve okul korosu birbirinden güzel şarkılarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Sanat gecemiz görevli tüm öğrencilerimizin sahneye çıkarak ODTÜ marşını seslendirmesiyle noktalandı. Programın sonunda öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladığı birbirinden güzel eserlerin yer aldığı resim sergisi, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esra Ahsen SELVİ’nin gözetiminde ziyarete açıldı.