Ortaokula Merhaba Etkinliğimiz

4. sınıf öğrencilerimizle Türkçe ve İngilizce gösterilerin yer aldığı Ortaokula Merhaba Etkinliğimiz büyük bir beğeni topladı. 4. sınıf öğrencilerimizin flüt korosuyla başlayan gece, 4-A sınıfımızın Neşeli Sınıf skeci ve 4-B sınıfımızın Hacivat ve Karagöz adlı geleneksel etkinlikleriyle devam etti. 4-A sınıfımızın Peter Pan, 4-B sınıfımızın Hansel ile Gretel İngilizce gösterileriyle devam eden gecemiz öğrencilerimizin birbirinden coşkulu şarkılarıyla tamamlandı. Öğrencilerimiz ortaokula geçmelerinin heyecanını, coşkusunu öğretmenleri ve aileleriyle paylaştılar. Bu muhteşem etkinliği hazırlayan 4. sınıf öğretmenlerimize, İngilizce öğretmenlerimize, branş öğretmenlerimize, öğrencilerimize, destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.