Öğrencimizden Peş Peşe Üç Türkiye 1.Liği

7. sınıf öğrencimiz Tuğra YÜKSEL, Türkiye genelinde yapılan modern pentatlon yarışlarında peş peşe 3 kez Türkiye Şampiyonu olmuştur. Öğrencimiz 7-8 Eylül 2019 tarihlerinde Aydın Kuşadası’nda yapılan Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Triathle Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası U13 erkek kategorisinde Türkiye 1.si olmuştur.

Öğrencimiz ayrıca Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından 12 Ekim 2019 tarihinde Bursa Osmangazi’de yapılan Laser Run Şehir Turu 2. Etap U13 erkek kategorisinde Türkiye 1.si, 2 Kasım 2019 tarihinde İstanbul’da yapılan UIPM Global Laser Run Şehir Turu yarışları U13 erkek kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştur. Üstün başarısından dolayı öğrencimizi tebrik eder, nice başarılar dileriz.