Öğrencilerimiz Atatürk Haftası Başöğretmen Satranç Turnuvasını Da Boş Geçmedi

24-25 Kasım 2018 tarihlerinde yapılan Atatürk Haftası Başöğretmen Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz bir Konya Birinciliği, iki Konya İkinciliği elde etmişlerdir. Öğrencilerimizden Zehra Aslı ÜNSAL 8 yaş kızlar kategorisinde Konya Birincisi, Berra GÜL 8 yaş kızlar kategorisinde Konya İkincisi, Ayaz BÜYÜKTERZİ 10 yaş genel kategorisinde ise Konya İkincisi olmuştur. Türkiye Satranç Federasyonu Konya Satranç İl Temsilciliği – Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen turnuvada öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirilmiştir. Yarışmaya katılarak centilmence mücadele eden tüm öğrencilerimizi kutlarız. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Fotoğraf İçin Lütfen Tıklayınız