İngilizce Telaffuz (Spellıng Bee) Yarışmamız Sonuçlandı

Öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Spelling Bee yarışmamız oldukça eğlenceli ve çekişmeli geçti. Avrupa ve Amerika’da yaygın olarak yapılan Spelling Bee yarışması İngilizce kelimelerin akıcı bir şekilde harf harf kodlanmasına dayalıdır. Okulumuzda düzenlediğimiz yarışmayla öğrencilerimizin İngilizce kelime bilgisini geliştirmeleri, telaffuz yanlışlarını düzeltmeleri, öğrendikleri İngilizce sözcükleri tekrar ederek pekiştirmeleri amaçlanmıştır. Yarışmanın sonucunda 5. sınıf öğrencilerimiz Zehra Aslı ÜNSAL ve Mayar İbrahim RIDHA birinciliği paylaşmışlardır. Eğlenceli olduğu kadar öğretici olan yarışmayı organize eden İngilizce öğretmenlerimize, katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Yarışmayı kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.