İngilizce Monster Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Başarı Belgelerini Aldı

3. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen “Monster Competition” yarışmasında, öğrencilerimiz çizim ve yazım kategorilerinde yarışmış, dereceye giren öğrencilerimiz başarı belgesi almaya hak kazanmışlardır.

“3rd Grade Monster Competition” 'da çizim kategorisinde, 3A sınıfından Çağan Ünlü birinciliği, Mehmet Boyacıoğlu ikinciliği, Tuna Yılmaz üçüncülüğü elde etmiştir.
“3rd Grade Monster Competition” 'da yazım kategorisinde, 3A sınıfından Ender Çınar Çalgın birinciliği, Ali Kaan Acar ikinciliği, Ahmet Kayra Dursun üçüncülüğü elde etmiştir.
“3rd Grade Monster Competition” 'da çizim kategorisinde, 3B sınıfından Eylül Naz Koçlar birinciliği, Almira Hilal Atçeken ve Elif Uslu ikinciliği, Mustafa Can Gök üçüncülüğü elde etmiştir.
“3rd Grade Monster Competition” 'da yazım kategorisinde, 3B sınıfından Ecem Cemre Eren ve Aziz Erçin birinciliği, Yağız Efe Kutluca ikinciliği, Ela Koçyiğit üçüncülüğü elde etmiştir.
Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.