Hızlı Satranç Turnuvasında Bir Altın, Dört Bronz Madalya

2019 Çanakkale Zaferi Hızlı Satranç Turnuvasında öğrencimiz Zehra Aslı ÜNSAL 8 yaş kızlar kategorisinde Konya Birincisi olmuştur. Aynı yarışmada öğrencilerimizden Nevra Sare ÇELEBİ ve Berra GÜL 8 yaş kızlar kategorisinde Konya Üçüncüsü, Çağan ÜNLÜ 8 yaş genel kategorisinde Konya Üçüncüsü olmuşlardır. Ayrıca 10 yaş genel kategorisinde yarışan öğrencimiz Ahmet Kayra DURSUN Konya Üçüncüsü olmuştur. Türkiye Satranç Federasyonu Konya Satranç İl Temsilciliği – Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 17 Mart 2019 tarihinde yapılan ve çeşitli okullardan çok sayıda öğrencinin katıldığı Çanakkale Zaferi Hızlı Satranç Turnuvasında il derecesi elde edilen öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fotoğraf İçin Lütfen Tıklayınız