Erasmus+ Projemizin İlk Toplantısı Bulgaristan’da Gerçekleşti

Okulumuzun Hollanda, İspanya, İtalya, Fransa ve Bulgaristan’daki okullarla ortak gerçekleştirdiği 2019-2021 yıllarını kapsayan Youthtopia GO! adlı Erasmus+ projemizin ilk toplantısı 8-14 Aralık 2019 tarihlerinde Bulgaristan’ın Pazardzhik kentinde gerçekleşti.

Üç öğretmen ve beş öğrenciden oluşan proje ekibimiz diğer ekiplerle birlikte oluşturdukları uluslararası gruplarla bir hafta boyunca geleceğin şehrini tasarlamış, haftanın sonunda ise ortaya koydukları ürünleri şehir sakinlerine sunma fırsatı bulmuşlardır.

Yoğun geçen hafta boyunca projeye katkılarının yanı sıra İngilizce dil becerilerini günlük yaşamda da kullanma fırsatı bulan öğrencilerimiz, projenin gelecek toplantılarını dört gözle beklediklerini ifade etmişlerdir.
Projemizin ikinci toplantısı 10-17 Mart 2020 tarihlerinde İspanya’nın Logrono kentinde gerçekleşecektir.

Proje çalışmalarını www.youthtopiago.eu adresinden inceleyebilirsiniz.