Çanakkale Şehitlerini Anma Programımız

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Çanakkale Şehitlerini Anma Programımız okulumuz konferans salonunda saygı duruşu  ve İstiklal Marşı'mızın söylenmesiyle başladı. Sınıf Öğretmenimiz Müzeyyen YÜCEL’in açılış konuşmasının ardından 5. sınıf öğrencilerimiz İstiklal Marşı Oratoryosuyla sahne aldı. Günün anlam ve öneminin anlatıldığı video gösteriminin ardından 4. ve 7. sınıf öğrencilerimiz sahneye çıktı. Öğrencilerimiz türkülerin, marşların ve şiirlerin yer aldığı muhteşem sunumlarıyla izleyenlere duygusal anlar yaşattılar. Programda emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.