Çanakkale Destanı

Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümünde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. Çanakkale Şehitlerini Anma Programımız okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın söylenmesiyle başladı. 7. sınıf öğrencilerimiz, hazırladıkları Çanakkale Oratoryosunda ağıtları, türküleri, şiirleri ve zengin içeriğiyle iliklere işleyen bir performans sergilediler. Programın sonunda 7. sınıf öğrencilerimiz, 6 ve 8. sınıf öğrencilerimizin de katkı sağladığı İstiklal Marşı Oratoryosuyla şehitlerimize minnetlerini arz ederek kendilerine emanet edilmiş bu topraklara sahip çıkacaklarına dair ant içtiler. Programda emeği geçen; Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Zeynep AYTEKİN ve Yasin KALELİ, Türkçe Öğretmenlerimiz Esra ÖZDEMİR ve Süleyman MUTLU, Müzik Öğretmenimiz Sevim UĞURTAY, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Alparslan TARAF ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esra Ahsen SELVİ'ye şükranlarımızı sunuyoruz.