Ana Sınıfı Yıl Sonu Gösterimiz

Ana sınıfı öğrencilerimiz hazırladıkları yıl sonu gösterisiyle büyük ilgi topladı. İzleyicilerimiz program öncesinde Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esra Ahsen SELVİ’nin katkısıyla hazırlanan sergimizi gezerek öğrencilerimizin resimlerini inceleme fırsatı buldular. Programımız Müzik Öğretmenimiz Sevim UĞURTAY’ın hazırladığı birbirinden eğlenceli şarkılardan oluşan müzik korosu ile başladı. Ardından öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenimiz Funda AÇA’nın gözetiminde hazırlanan “Solar System” adlı drama gösterisinde İngilizce performanslarını gösterdiler. Ana Sınıfı Öğretmenlerimiz Zeynep CANLI ve Hale ÖZEN’in hazırladıkları “Yerli Malı” skeci ile öğrencilerimiz seyircilerimizden bol alkış aldılar. Programımız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Halime PEHLİVAN’ın hazırladığı “Anadolu Ateşi” dansı ile devam ederken, öğrencilerimizin başarı belgelerini almaları ve kep atmaları ile programımız son buldu. Yoğun uğraşlar sonunda oldukça keyifli ve başarılı bir program sunan ana sınıfı öğrencilerimizi tebrik eder, öğrenim yaşamlarında başarılar dileriz.