2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Coşku ve Heyecanla Başladık

2019-2020 eğitim öğretim yılına okul bahçemizde düzenlediğimiz törenle başladık. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve konuklarımızın katılımıyla gerçekleşen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasından sonra açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Aydın Akbaş yaptı. Sınıf Öğretmenimiz Sümeyye Soydemir Bor'un, İlköğretim Haftası ile ilgili günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından 5. sınıf öğrencimiz Yağmur Yurttaş "Okulumda Mutluyum" adlı şiiri okudu. Velilere yapılan bilgilendirmelerin ardından tören sona erdi. İlk zilin çalmasıyla öğrencilerimiz büyük bir coşku ve heves içerisinde sınıfları doldurdular. Yaklaşık üç ay süren özlem sona erdi ve öğretmenlerimiz öğrencilerini sevgiyle kucakladılar. Yeni öğretim yılında öğrencilerimize başarılar dileriz.