10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenimiz

Atatürk’ü Anma Törenimiz, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 9’u 5 geçe okul bahçemizde başladı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Aydın AKBAŞ yaptı. Daha sonra anma törenimiz konferans salonunda devam etti.

Konferans salonumuzda 7/A ve 7/B sınıflarımızın Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Zeynep AYTEKİN ve Yasin KALELİ’nin gözetiminde hazırladıkları “ATATÜRK” oratoryosu, Müzik Öğretmenimiz Sevim UĞURTAY’ın şefliğinde Atatürk’ün sevdiği müziklerle sunuldu. 3/A ve 3/B sınıflarımızın öğretmenlerimiz Müzeyyen YÜCEL, Fatma KAHRAMAN ve Alparslan TARAF’ın katkılarıyla hazırladıkları “Atatürk’ü Görseydin O’na Ne Söylemek İsterdin?” çalışması sunuldu. 3. sınıf öğrencilerimizin ”Sen Kimsin?” oratoryosu 3. ve 7. sınıf öğrencilerimizin muhteşem finaliyle tamamlandı. Anma programımız velilerimiz ve konuklarımızdan büyük beğeni topladı. Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, şükran, rahmet ve minnetle anıyoruz.