“TEŞEKKÜRLER ÖĞRETMENİM”

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşku ve duygu dolu bir programla kutlandı. Okulumuzun konferans salonunda başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimiz anısına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’yla başlayan programımız, 3-B Sınıf Öğretmeni Müzeyyen Yücel’in günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasıyla devam etti. 4-B Sınıf Öğretmeni Armağan Kaya ve Türkçe Öğretmeni Esra Özdemir gözetiminde hazırlanan “Sanatkâr” adlışiir dinletisi büyük beğeni toplarken; 3-B sınıfının sınıf öğretmeni Müzeyyen Yücel ve Türkçe Öğretmeni Süleyman Mutlu ile hazırlanan “Neşeli Sınıf” adlı drama gösterisi, öğrencilerimizin performansıyla eğlenceli bir atmosfer oluşturdu. Okulumuzun öğretmenlerinden Faruk Uysal, Zeynep Aytekin ve Neslihan Bilici; Sevim Uğurtay şefliğinde birbirinden güzel parçaları seslendirerek programımıza renk kattılar. 3-B ve 4-B sınıflarının seslendirdiği “Teşekkürler Öğretmenim” adlı şarkı ile 7. sınıf öğrencilerimizin öğretmenlerine yaptıkları sürpriz pankartlar törenimizi taçlandırdı.